Steun als bedrijf

U kan zich onderscheiden als een maatschappelijk geëngageerd bedrijf door ons financieel te steunen of met ons samen te werken op één of meerdere van onze projecten. Met uw actieve bijdrage kunnen we onze partnerziekenhuizen blijven ondersteunen, zodat zij uiteindelijk hun patiënten de best mogelijke zorg kunnen aanbieden.

Hoe Artsen Zonder Vakantie te ondersteunen?

Doe een gift

U kunt Artsen Zonder Vakantie steunen door een éénmalige of structurele gift te geven. Deze giften worden gebruikt voor onze acitviteiten op het terrein in onze partner-ziekenhuizen.

Project ondersteunen

U kunt een project ondersteunen dat past bij uw bedrijf, dienst of sector. Wij bekijken samen welk van onze projecten helpt uw doelstellingen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (CSR) te realiseren.

Individueel samenwerkingtraject

U kan ook met ons een individueel samenwerkingtraject opstarten: u wil een personeelsactie opzetten? U bent op zoek naar een activiteit in het kader van de realisatie van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) of een goed doel voor een eigen event of activiteit? U wil een communicatieactie opzetten met ons? U wenst een voordracht over onze werking met verhalen van het terrein?

Hoe Artsen Zonder Vakantie te ondersteunen?

Bank Van Breda steunt de werking van Artsen Zonder Vakantie, oa. door een gezamenlijke communicatieactie bij de doelgroep van zorgprofessionals in ziekenhuizen en medische instellingen.

Ik heb een diep respect voor het engagement van zorgverstrekkers.

Ortwin Boone, Bank Van Breda

Fiscaal voordeel

Artsen Zonder Vakantie is eenerkende NGO: alle bedrijfsgiften zijn tot 45% aftrekbaar via een fiscaal attest. Wij garanderen volledige transparantie en voorzien voor projectsteun in een rapportage over het gebruik van uw financiële steun en de impact ervan op het terrein. Voor onze partners hebben wij ook regelmatige updates met gepersonaliseerde verhalen, foto’s en video’s. Wij streven naar volwaardige partnerships. Zo schrijven we een gemeenschappelijk verhaal met aandacht voor de belangen van elke partij. Een samenwerking met Artsen Zonder Vakantie zorgt voor extra goodwill en PR bij al uw stakeholders maar ook bij onze duizenden donateurs, vrijwilligers en partners.

Zij schonken ons hun vertrouwen

Artsen Zonder Vakantie is een erkende NGO: alle bedrijfsgiften zijn tot 45% aftrekbaar via een fiscaal attest.Wij garanderen volledige transparantie en voorzien voor projectsteun in een rapportage over het gebruik van uw financiële steun en de impact ervan op het terrein. Voor onze partners hebben wij ook regelmatige updates met gepersonaliseerde verhalen, foto’s en video’s.Wij streven naar volwaardige partnerships. Zo schrijven we een gemeenschappelijk verhaal met aandacht voor de belangen van elke partij. Een samenwerking met Artsen Zonder Vakantie zorgt voor extra goodwill en PR bij al uw stakeholders maar ook bij onze duizenden donateurs, vrijwilligers en partners.

Zij schonken ons hun vertrouwen 

Wil je meer informatie? Neem contact op met ons team, zij helpen je graag op weg.

Klik hier

Help onze Afrikaanse collega’s om noodzakelijke medische zorg toegankelijk te maken.