Haal de wenskaarten van Artsen Zonder Vakantie in huis

Heeft u een speciale boodschap voor een bijzonder iemand in uw leven? Wilt u hem/haar beterschap, proficiat…wensen of een bedankje sturen? Dat kan vanaf nu op een originele manier waarbij u ook nog eens onze werking steunt! Op deze pagina ontdekt u hoe u dit doet.

Elke kaart beeldt een levensecht tafereel uit dat zich afspeelt in één van onze partnerziekenhuizen. Omdat een beeld meer zegt dan 1000 woorden, ziet u hieronder hoe deze kaarten tot stand kwamen:

 

 

Praktisch

Wij bieden deze sets van zes verschillende wenskaarten inclusief enveloppes aan voor 15 EUR (excl. verzendingskosten)/pakket.
De kaarten kunnen opengevouwen worden en één zijde is 14,5 cm breed en 10,5 cm hoog.

Bestellen kan via: info@azv.be. Graag volgende zaken vermelden: volledige naam, volledig adres, aantal te bestellen sets.  Wij sturen u het gewenste aantal sets op naar uw thuis.

U kan de kaarten ook komen afhalen op ons kantoor (Zwartzustersvest 21, 2800 Mechelen).

→Vrije inloop: elke maandag t.e.m. donderdag van 9:00 u tot 12:00 u

→Op afspraak: bel naar 015 400 888 of stuur een mail naar info@azv.be.

 

Meer over de artiest die deze aquarellen maakte

Tekenen en schilderen zit Stefaan Ooms (15.12.1974) in het bloed. Vanaf zes jaar gaat hij naar de Kunstacademie in Kontich waar zijn passie voor kunst groeit onder inspiratie van zijn creatieve leraars. Vijfentwintig jaar en hij studeert af als ‘Meester in de Beeldende Kunsten’ aan de St.-Lucas, School of Arts in Antwerpen. Daar krijgt Stefaan ook de smaak te pakken voor ‘toegepaste kunsten’.

Onmiddellijk na zijn studies kan hij terecht in de reclame- en grafische sector. Hij werkte bijna 14 jaar bij reclamebureau Mosquito waar hij van grafisch ontwerper doorgroeide tot creatief directeur.

Ondertussen werkt hij al bijna 8 jaar als zelfstandig zaakvoerder van Tough Crowd, een collectief dat zich gespecialiseerd heeft in reclame, communicatie en grafisch ontwerp.

Zo maakte hij samen met het team van Tough Crowd labels voor de Antwerpse Brouw Compagnie, creëerde hij een nieuwe look voor John Martin bier, en dienen zijn tekeningen en aquarellen ook als basis voor alle communicatiedragers voor het Botanic Sanctuary Hotel Antwerp.

Hij kan zijn twee grote liefdes, schilderkunst en grafiek, dus ook vandaag nog in zijn werk combineren. En dat ziet u terug in de aquarellen die Stefaan voor Artsen Zonder Vakantie maakte.

Help onze Afrikaanse collega’s om noodzakelijke medische zorg toegankelijk te maken.