Certificeringsceremonie na 2 jaar opleiding in spraak- en taaltherapie

Het doel van de opleiding is het personeel de essentiële instrumenten te verschaffen om taal en communicatie te decoderen, te begrijpen en te ontwikkelen om zo mensen met een mentale en/of motorische handicap sociaal, beroepsmatig, in de gemeenschap en in hun persoonlijke leefomgeving te integreren. Artsen Zonder Vakantie feliciteert de afgestudeerden! Dank aan de vrijwilligers […]

Het doel van de opleiding is het personeel de essentiële instrumenten te verschaffen om taal en communicatie te decoderen, te begrijpen en te ontwikkelen om zo mensen met een mentale en/of motorische handicap sociaal, beroepsmatig, in de gemeenschap en in hun persoonlijke leefomgeving te integreren.

Artsen Zonder Vakantie feliciteert de afgestudeerden!

Dank aan de vrijwilligers en deskundigen zonder wie dit niet mogelijk zou zijn: Marie Misarova (logopedist, trainer en lokaal expert), Herman Wouters (orthopedagoog, vrijwilliger) die meer dan 10 keer het centrum bezocht, Christine Gadisseux (orthopedagoog, vrijwilliger) die meer dan 5 keer de opleidingen gaf, Els Vandennoortgate (kinesist, vrijwilliger) die de Mobiele Kliniek persoonlijk blijft ondersteunen.

Zuster Vesna Hiti:

Dank aan alle anderen die niet genoemd zijn, maar wij dragen u in ons hart”.

 

Help onze Afrikaanse collega’s om noodzakelijke medische zorg toegankelijk te maken.