Uitbreiding lokaal team regio Oost-Congo & Rwanda

Dr. Kash Karubara is sinds 2014 medisch adviseur van Artsen Zonder Vakantie. Hij staat aan het hoofd van het regionaal bureau in Bujumbura. Dit bureau is verantwoordelijk voor onze vertegenwoordiging in de regio en voor de opvolging van onze activiteiten in Burundi, Oost-Congo en Rwanda. Dr. Yves Maniragaba is ondertussen aangesteld als ‘technisch assistent gezondheid’ […]

Dr. Kash Karubara is sinds 2014 medisch adviseur van Artsen Zonder Vakantie. Hij staat aan het hoofd van het regionaal bureau in Bujumbura. Dit bureau is verantwoordelijk voor onze vertegenwoordiging in de regio en voor de opvolging van onze activiteiten in Burundi, Oost-Congo en Rwanda.

Dr. Yves Maniragaba is ondertussen aangesteld als ‘technisch assistent gezondheid’ voor Burundi, Samson Maniradukunda als administratief en financieel verantwoordelijke en Yves Nama als ‘technisch assistent biomedisch onderhoud’.

Emery Franck Barahinduka blijft onze logistieke medewerker.

Eind september stelden we dr. Romain Mukupi aan als ‘technisch assistent gezondheid’ voor de regio Oost-Congo en Rwanda. Hij is gevestigd in Bukavu en rapporteert ook aan het kantoor in Bujumbura.

Help onze Afrikaanse collega’s om noodzakelijke medische zorg toegankelijk te maken.