STEUN ONZE ACTIES VOOR ONZE 40 JAAR

40.000€ VOOR MEER DAN 40 ZIEKENHUIZEN! Artsen Zonder Vakantie bouwt langdurige partnerschappen op met meer dan 40 ziekenhuizen in 5 Afrikaanse landen. Hun doel is ziekenhuiszorg van hoge kwaliteit te bieden, aangepast aan de reële behoeften van de bevolking van een regio, zodat zij er op elk moment toegang tot hebben en er ook tevreden […]

40.000€ VOOR MEER DAN 40 ZIEKENHUIZEN!

Artsen Zonder Vakantie bouwt langdurige partnerschappen op met meer dan 40 ziekenhuizen in 5 Afrikaanse landen. Hun doel is ziekenhuiszorg van hoge kwaliteit te bieden, aangepast aan de reële behoeften van de bevolking van een regio, zodat zij er op elk moment toegang tot hebben en er ook tevreden over zijn.

Samen bouwen zij aan de gezondheid van morgen en dit voor het welzijn van patiënten!

Samen doen we ziekenhuizen groeien.

STEUN ONS 

40.000 STAPPEN VOOR MEER DAN 40 ZIEKENHUIZEN!

 

Trek je loop- of loopschoenen aan. Artsen Zonder Vakantie biedt u routes aan in ons mooie land. Te voet, op de fiets of tijdens het joggen. Iedereen kiest zijn eigen plaats en wijze.

Wij stellen een selectie van wandelingen voor in alle hoeken van België.

Om een wandelkaart te krijgen, moet u een donatie van 5€/deelnemer doen. Elke kaart is uniek en geldig voor 1 persoon. Je kunt je ook laten sponsoren voor een wandeling .

STEUN ONS

DOEL 40 X 40 X 40 DOWNLOADS

 

Geopende functie

Voor onze 40e verjaardag hebben Eva de Roovere en de Congolese muzikant Mastaki Bafa de EP ‘Maisha’ uitgebracht, wat ‘leven’ betekent in het Swahili. Een soundtrack over het dagelijkse leven van de mensen in de Congo. Steun ons door de ‘Maisha’ EP te downloaden of een donatie te doen. De opbrengst van de downloads gaat naar de 40 partnerziekenhuizen van Artsen Zonder Vakantie.

STEUN ONS

 

 

 

 

Help onze Afrikaanse collega’s om noodzakelijke medische zorg toegankelijk te maken.